Termeni si conditii de utilizare a serviciului STIRIDENEAMT.RO

In tot cuprinsul acestui document, prin "utilizator" intelegem orice persoana fizica sau juridica care acceseaza WWW.STIRIDENEAMT.RO, indiferent de sectiunea pe care o viziteaza in site sau de actiunea pe care doreste sa o intreprinda prin intermediul paginilor WWW.STIRIDENEAMT.RO.

In momentul accesarii site-ului WWW.STIRIDENEAMT.RO acceptati sa va supuneti acestor termeni si conditi de utilizare si acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara vreo notificare prealabila. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii atrage obligatia utilizatorului respectiv de a inceta de indata accesarea site-ului.


Pentru agentiile partenere (unitati de cazare, restaurante, magazine sau orice alti ofertanti de servicii prin WWW.STIRIDENEAMT.RO):

Completand formularul de inscriere pe site-ul WWW.STIRIDENEAMT.RO, sunteti de acord ca toate materialele trimise prin formulaul de inscriere sau ulterior prin unul din formularele din site, sa fie afisate pe WWW.STIRIDENEAMT.RO cu sigla WWW.STIRIDENEAMT.RO.


WWW.STIRIDENEAMT.RO in relatiile cu tertii:

WWW.STIRIDENEAMT.RO doar pune la dispozitia agentiilor partenere (unitati de cazare, restaurante, magazine sau orice alti ofertanti de servicii prin WWW.STIRIDENEAMT.RO) un spatiu de reclama administrat de catre acestea prin intermediul unui cont de administrare (user + parola) sau administrat de WWW.STIRIDENEAMT.RO. Toate informatiile afisate pe WWW.STIRIDENEAMT.RO reprezinta informatii furnizate de agentiile partenere, asadar WWW.STIRIDENEAMT.RO nu poate garanta si nu poate fi facut responsabil pentru continutul postat pe site de catre acestea.

Agentia partenera (fie ca este unitate de cazare, restaurant, magazin sau orice alt ofertant de servicii pe WWW.STIRIDENEAMT.RO) este singura responsabila de informatiile afisate pe WWW.STIRIDENEAMT.RO, de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in turism dar nu numai, drepturile de autor ale unei terte persoane, concurenta neloiala sau publicitate falsa. Daca o agentie partenera afiseaza informatii incorecte neconforme cu realitatea sau nu respecta legea, este alegerea si riscul pe care si-l asuma. Orice reclamatie sau sesizare din partea unui utilizator al site-ului, sau organ de control, referitoare la anuntul unei agentii partenere va fi adresata direct agentiei partenere.


Pentru turisti si alte categorii de cititori ai site-ului WWW.STIRIDENEAMT.RO:

Se poate intampla ca unele aspecte sa fie omise de catre proprietari in descrierea ofertei. Inainte de a plati unei unitati de cazare asigurati-va ca ati inteles bine din convorbirea telefonica cu furnizorul de servicii, proprietarul sau cu receptia unitatii care sunt conditiile pentru pretul stabilit. Pentru turisti, asigurati-va ca ati inteles bine care sunt dotarile camerei ( baie proprie, tv, intervalul de timp la care se schimba lenjeria si prosoapele ), programul de apa calda, marimea camerei, marimea patului, etajul la care va cazati, factori de zgomot (daca exista), distanta fata de punctele dvs. de interes, conditii de parcare, posibilitati de servire a masei, wi-fi, etc.


Pentru toti utilizatorii site-ului WWW.STIRIDENEAMT.RO:

Continutul existent pe WWW.STIRIDENEAMT.RO care include dar nu se limiteaza la texte, grafica, fotografii, software precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.

Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site este dreptul exclusiv al WWW.STIRIDENEAMT.RO, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Orice incalcare a drepturilor de autor sau proprietate intelectuala implica raspunderea civila sau penala.