BLUE AIR
Compania Blue Air introduce opt noi zboruri din baza operațională Constanța, de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu.
 
Destinațiile externe ce vor fi operate din luna aprilie sunt: Roma Fiumicino, Paris Beauvais, Bruxelles și Milano Bergamo.
 
Pentru sezonul estival Blue Air pune la dispoziție zboruri interne din Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea și Iași către Constanța și retur. Orarul de zbor a fost gândit special pentru un weekend sau o săptămână pe litoralul românesc, fiind alegerea ideală ținând cont că durata zborului este de doar 1 oră.
 
Pentru a vă bucura de noile zboruri, puteți achizitiona bilete pe www.blueairweb.com, la Call Center sau la agențiile Blue Air și partenere.
 
A doua veste bună este aceea că, în sfârșit, constănțenii, și nu numai, vor putea ajunge mai ușor la Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Este vorba despre un protocol de colaborare cu firma Direct Aeroport. Suntem foarte fericiți că am reușit acest lucru“, a spus Bogdan Artagea, directorul general al Aeroportului Mihail Kogălniceanu.
 
La rândul său, Cristian Bărhălescu, directorul firmei Direct Aeroport, a declarat că „începe o nouă provocare pentru firma noastră și anume cursele dintre Constanța și Aeroportul Kogălniceanu. „Vom avea 25 de mașini de la 3 la 19 locuri. Turiștii își pot cumpăra bilete online, prețul unei curse către Constanța fiind de 30 de lei“, a precizat Cristian Bărhălescu.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează