MEDALII
Clubul Sportiv Scorpions Iasi scoate campioni pe banda rulanta. Si nu ne referim aici doar la K1, ci si la un sport olimpic, cum este boxul. Un reprezentant al clubului iesean a reusit o performanta importanta la un turneu international de box.
 
La Turneul International de la Tiraspol, Stefan Latescu l-a invins in marea finala pe sportivul Josan Anton din Transnistria, la categoria 80 kg juniori. Succesul este cu atat mai important cu cat a fost obtinut in conditii foarte grele. 
 
"A fost un drum cu peripetii. Din cauza unor nereguli la vama, am calatorit intreaga noapte si am ajuns in Tiraspol la ora 8:30 azi dimineata. Am dormit doua ore dupa care am plecat la competitie. Multumesc tuturor pentru aceasta reusita, antrenorilor mei de la Lotul National de Box- domnilor Valentin, George si Adrian, Maestrului meu Mihai Constantin, domnului Narcis Manzat, domnului Andone Laurentiu, doamnei diriginte Agafitei Gica si nu in ultimul rand familiei mele care imi este in orice moment aproape", a declarat Stefan Latescu, dupa performanta obtinuta la Tiraspol. 
 
 
 
 
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează