STIRI DE NEAMT IN CATEVA CUVINTE

Site-ul STIRIDENEAMT.RO s-a nascut pentru nemteni si pentru turisti in egala masura. Pentru nemteni, site-ul STIRIDENEAMT.RO va fi cel mai important canal de informare din judet, iar pentru turisti va fi cel mai complet mijloc de culegere a informatiilor turistice.

Conceput pe un format occidental, site-ul STIRIDENEAMT.RO imbina pasiunea pentru informatie exacta cu pasiunea pentru promovarea valorilor culturale si identitatii locale.

Pe site-ul STIRIDENEAMT.RO vei gasi cele mai importante stiri ale zilei din judetul Neamt, dar si cele mai complete informatii despre tot ce te intereseaza in judet. Mai mult, suntem in curs de dezvoltare a celei mai complete baze de date care sa prezinte furnizorii de servicii din judetul Neamt: de la operatori de servicii de turistice, la restaurante, cabinete de avocatura, magazine, service-uri si multe altele.

Cu efort sustinut si multa pasiune, STIRIDENEAMT.RO vrea sa se impuna ca cel mai mare site din judetul Neamt.

PENTRU TURISTI
Noi, la STIRIDENEAMT.RO, credem ca fiecare merita cel putin cateva zile de relaxare in fiecare an. Daca te-ai hotarat sa ajungi pe meleagurile lui Ion Creanga, vrem sa iti oferim cea mai completa baza de date despre judetul Neamt. Asadar, studiaza cu atentie locurile pe care poti sa le vezi in judetul Neamt disponibile in rubricile noastre de pe site si cu siguranta vei avea parte de o vacanta de poveste. Turistii au acces la toate detaliile legate de produsele, serviciile si activitatile din judetul Neamt.

STIRIDENEAMT.RO inseamna informatie, accesibilitate, responsabilitate, calitate si satisfactie!

Pentru voi ne straduim sa fim cei mai buni in fiecare zi!

"Iubite cititor. Multe prostii vei fi citit, de cвnd e?ti. Cite?te, rogu-te, ?i aceste ?i pe unde-i vedea ca nu-?i vin la socoteala, ia pana оn mвna ?i da ?i tu altceva mai bun la iveala, caci eu atвta m-am priceput ?i atвta am facut". (Ion Creanga - PREFA?A LA POVE?TILE MELE)