Ioan Chelaru

Avocatul Ioan Chelaru a fost reales, la sfarsitul saptamanii trecute, decan al Baroului Neamt. Alegerile pentru Baroul Neamt au avut loc in Sala de Conferinte a Hotelului Central Plazza din municipiul Piatra Neamt, in cadrul Adunarii Generale ordinare a Baroului Neamt. La final s-a organizat traditionalul Bal al Avocatilor.

Avocatul Ioan Chelaru este vicepresedinte al Senatului Romaniei si presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei. “Au fost alegeri adevarate si foarte, foarte stranse!”, a declarat Ioan Chelaru, care este si presedintele Uniunii Juristilor din Romania.

"Le-am mai cerut ceva, lucru pe care l-am cerut si la noi, la Uniune, intotdeauna: implicarea avocatilor in viata publica. Fara sa fiu lipsit de modestie, cred ca am reusit in profesia de avocat. si am simtit nevoia sa intorc ceva catre semenii mei din preaplinul pe care Dumnezeu mi l-a dat, si celor tineri, celor care n-au avut sansa mea, sa le deschid o usa, sa le intind o mana pentru momentele prin care, uneori, in profesie si in viata se trece”, a mai adaugat Ioan Chelaru, citat de Ziarul de Roman. 

In ceea ce priveste proiectele sale in fruntea Baroului Neamt, Ioan Chelaru a precizat: “Imi propun o implicare mult mai serioasa si, macar o zi pe saptamana, sa ma ocup numai de munca de Decan al Baroului. Sau macar o data la doua saptamani sa ma ocup numai de aceasta chestiune. Sper ca, in urmatorii patru ani, sa pot «creste» un domn sau o doamna avocat care sa preia si Baroul Neamt”, a mai spus Ioan Chelaru. 

Baroul Neamt are in componenta 289 de avocati.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează