Pensiunea Yanis

Pensiunea Yanis

Adresa: str. Alexandru cel Bun, nr. 214A str. Alexandru cel B, Bistrita, Alexandru cel Bun
Telefon: 0333801001
E-mail: contact@pensiunea-ianis.ro

Fax: 0333801001
Mobile: 0744581883

Pensiunea Yanis 5 5 0

Media pentu 2 Evaluari

Evaluarea ta

Fii primul care scrie o recenzie

  • Despre noi
  • Harta
  • Galerie foto


Ospitalitate cu … personalitate
Cazare în Piatra Neamț la standarde occidentale, într-un loc retras și linistit, beneficiind de tot confortul dorit și de cele mai bune servicii de cazare și masă.

Pensiunea Ianis Piatra Neamț este locul unde calitatea înaltă și bunul gust își dau mâna pentru a da naștere unui loc deosebit de cald și primitor care să vă ofere tot confortul dorit atunci când sunteți departe de casă.

Situată pe DN15, la 1 km de iesirea din Piatra Neamț spre Bicaz și la 3 km de centrul municipiului Piatra Neamț, Pensiunea Ianis vă oferă un sejur confortabil într-o atmosferă placută potrivită atât pentru afaceri cât și pentru recreere.

Atmosfera intimă, luxoasă, design-ul modern și stilul aparte fac din Pensiunea Ianis mediul optim pentru intimitate si confort. Pensiunea Ianis este un lux accesibil atât pentru oamenii de afaceri cât și pentru oaspeții care doresc să descopere principale puncte de atracție turistică din Piatra Neamț și județul Neamț.

Pensiunea Ianis reprezintă soluția optimă pentru cei care au nevoie de cazare la pensiune în apropiere de Piatra Neamț la un preț extrem de convenabil.

Pensiunea Yanis va asteapta să-i e deveniți oaspeți fideli!